Zakelijke adviseurs
van KPN

Zwaagdijk-Oost

CBG Connect BV

Excellence Partner

(18 reviews)

Klanttevredenheid

(18 reviews)

Overige scores

Deskundigheid accountmanager

Levering conform afspraak

Op de hoogte gehouden gedurende levering

Deskundigheid monteur

Snelheid oplevering

Heldere en duidelijke factuur

Over CBG Connect BV

Onze organisatie is zeker niet de grootste van de KPN Partners, maar wij staan met hart, ziel en kennis klaar voor onze klanten. Bij ons draait het niet om het snel wegzetten van diensten, bij ons gaat het erom dat je krijgt wat je nodig hebt en waar je plezierig mee kunt werken.  Samen met onze KPN gecertificeerde medewerkers zorgen wij voor de juiste oplossing voor connectiviteit, samenwerken, beveiliging, werken in de Cloud en monitoring, zodat het voor jouw organisatie eenvoudiger wordt om plezierig te werken in deze snelle wereld. Kunnen wij jou daarbij helpen?  Wil jij ook profiteren van onze persoonlijke aanpak, service en het terug kunnen vallen op één aanspreekpunt voor al je KPN producten? Wij van CBG Connect maken graag tijd vrij voor een goed gesprek en advies. 

Producten & diensten

  • KPN ÉÉN
  • KPN ÉÉN installatie
  • KPN ÉÉN facturatie
  • KPN ÉÉN service
  • Vast
  • Mobiel
  • Cloud
  • Glasvezel
  • IT-Oplossingen
  • M2M

Locatie

Bollenmarkt 8 i
1681 PJ Zwaagdijk-Oost

Openingstijden

Maandag
08:30
17:00
Dinsdag
08:30
17:00
Woensdag
08:30
17:00
Donderdag
08:30
17:00
Vrijdag
08:30
17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Testimonials

Stichting Zaam

Hieronder een korte stukje uit het referentverhaal van Zaam Scholengroep. Zaam Scholen groep bundelt in de regio Amsterdam maar liefst 23 scholen voor het voortgezet onderwijs.
‘CBG Connect: kwaliteit, snelheid en laagdrempelig contact’

Meerwaarde belangrijk én onmisbaar
‘Ik geloof ook zeker in de meerwaarde van een ict-partner die weet waar hij mee bezig is, ook rondom KPN ÉÉN. Je hebt in deze snel veranderende, digitale tijd gewoon een serieuze partner nodig die in staat is om vanaf het begin mee te denken en je kan adviseren over de voor jouw beste oplossingen en mogelijkheden. Niet voor niets beschikt CBG Connect, mede dankzij hun getrainde mensen, over het KPN ÉÉN Excellence partnerschap. De uitrol van het hele pakket is soepel verlopen en we hadden er zelf nauwelijks omkijken naar. En ook nu, na de levering blijven ze met ons meedenken en informeren ze ons over eventuele zinvolle veranderingen. Tot slot merk ik elke keer opnieuw dat men effectief en efficiënt omgaat met storingen, aanpassingen en uitbreidingen. Precies zoals wij nodig hebben, als grote scholengemeenschap’, aldus Nuvelstijn.