Zakelijke adviseurs
van KPN

Zoetermeer

Zetacom BV

Excellence Partner

(te weinig reviews)

Over Zetacom BV

Wij maken Lekker Werken mogelijk
Creaforti zorgt ervoor dat tienduizenden mensen elke dag lekker kunnen werken. Waar zij zich ook bevinden en met welke apparatuur zij ook werken. We doen dat door hen te voorzien van de juiste verbinding, apparatuur, apps en support hierop. In ons advies en aanpak nemen we het bestaande bedrijfsproces als uitgangspunt. Wij helpen klanten graag verder met alle vragen rondom de producten en diensten van KPN.

Eén compact pakket
Eén leverancier, één vast contactpersoon, één factuur: wel zo overzichtelijk. En vaak is dit nog een stuk voordeliger ook. Ervaar het gemak van verschillende communicatiemiddelen, zoals vaste telefonie, mobiele telefonie, 4G en vast internet met KPN ÉÉN. 

Onze kennis
Jouw organisatie helpen om medewerkers lekker en veilig te laten werken is ons doel. We willen daarom allereerst het bedrijfsproces begrijpen. Alleen dan weet je dat je advies en oplossingen krijgt die er echt toe doen. Om nog dieper in te gaan op de aspecten waar wij ons over buigen, kun je op deze pagina onder 'Downloads' meer informatie vinden over bijvoorbeeld datalekken en technologie trends. Of lees hier meer over LoRa: een nieuw soort technologie die apparaten op lange afstand met het internet kan verbinden.

Producten & diensten

  • KPN ÉÉN
  • KPN ÉÉN installatie
  • KPN ÉÉN facturatie
  • KPN ÉÉN service
  • Vast
  • Mobiel
  • Cloud
  • Glasvezel
  • IT-Oplossingen

KPN ÉÉN: altijd en overal bereikbaar

Locatie

Bleiswyksewg 37
2712 PB Zoetermeer

Openingstijden

Maandag
08:30
17:30
Dinsdag
08:30
17:30
Woensdag
08:30
17:30
Donderdag
08:30
17:30
Vrijdag
08:30
17:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Testimonials

Creaforti over de samenwerking met KPN

'Als KPN en Creaforti werken elke dag aan het verbeteren van het werkproces van onze klanten. Voor elke organisatie zijn er voldoende mogelijkheden om de productiviteit van medewerkers te verbeteren én tegelijkertijd een kostenbesparing te realiseren. Het ruime portfolio aan KPN-diensten biedt hiertoe volop mogelijkheden.

Begin 2014 zij wij uitgeroepen tot de grootste KPN-dealer van Nederland. Vervolgens zijn we KPN Excellence Partner geworden en daar zijn we trots op. Maar belangrijker nog, daar profiteren onze klanten ook van. Als Excellence partner kunnen wij snel schakelen met KPN. Je profiteert van één contactpersoon voor al je vragen. Bovendien ben je verzekerd van excellente service, zoals één factuur voor al je diensten en alle specialisatie onder één dak.'