Zakelijke adviseurs
van KPN

Baarn

VX Company Managed Services B.V.

Excellence Partner

(te weinig reviews)

Over VX Company Managed Services B.V.

Wij zijn uw IT afdeling
VX Company gaat verder dan het leveren van een operationele beheerdienst om uw bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Wij zijn ùw IT afdeling; regelen de techniek van A tot Z en bieden oplossingen zodat u steeds efficiënter kunt werken en communiceren.

Producten & diensten

  • KPN ÉÉN
  • KPN ÉÉN installatie
  • KPN ÉÉN facturatie
  • KPN ÉÉN service
  • Vast
  • Mobiel
  • Cloud
  • Glasvezel
  • IT-Oplossingen

Locatie

Baarnsche dijk 8
3741 LR Baarn

Schonenvaardersstraat 9
7418 CC Deventer
0627067929

Openingstijden

Maandag
07:00
18:00
Dinsdag
07:00
18:00
Woensdag
07:00
18:00
Donderdag
07:00
18:00
Vrijdag
07:00
18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Testimonials

Blauwhoed - Sterk partnership

Van ‘alles op locatie’ naar ‘alles in de Cloud’

Blauwhoed is een marktmakende ontwikkelaar. Zij richt zich op de (her)ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en commercieel vastgoed. In diverse plaatsen in en rondom de Randstad werkt Blauwhoed aan projecten, transformaties, eigen concepten en initiatieven. Ze ontwikkelen hun projecten in co-creatie, ze betrekken hun klanten en partners vroegtijdig in het proces. Zo creëren ze samen verrassende leefomgevingen waar het heerlijk wonen, werken en recreëren is.

Sterk partnership

Samenwerken doen we al meer dan 15 jaar met Blauwhoed. Een duurzame relatie gebaseerd op wederzijds begrip en vertrouwen. Om voorop te blijven lopen in de sector is het belangrijk voortdurend te blijven aanpassen aan veranderende marktomstandigheden. Daar helpen we elkaar bij.
Wij zijn de IT afdeling van Blauwhoed
Van alle IT lokaal tot migratie naar de Cloud en alles wat daar tussen zat. Wij zijn al die jaren de IT partner van Blauwhoed geweest en hebben alle transformaties gerealiseerd. In de laatste transformatie, naar de Cloud, hebben we de laatste servers die nog vanuit een extern datacenter gehost werden getransformeerd naar afgenomen resources vanuit Azure, het Cloud platform van Microsoft.

Technologische evolutie

Blauwhoed is nu volledig ‘cloud based’. Geen lokale voorzieningen meer, geen afhankelijkheden met kantoor maar werken waar en wanneer het je uitkomt. Het resultaat van een doordacht ontwerp en een naadloze migratie. Door de jaren heen zorgden wij voor:
• continuïteit in de vorm van beheer en onderhoud
• een betrouwbaar fundament in de vorm van een stabiel, veilig en toekomstgericht bedrijfsnetwerk
• efficiënt gereedschap in de vorm van moderne werkplekken die volledig zijn afgestemd op het werken in de cloud

Nu de technologische basis weer geheel op orde is zijn we samen aan het onderzoeken of onze Cloud Workspace oplossing een bijdrage kan leveren aan een nog betere samenwerking tussen collega’s en met diverse relaties.

Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuizen - Vertrouwen en een prettige samenwerking.

Samenwerkingsplatform en nieuwe werkplekken

De Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuizen (NVZ) is de branchevereniging voor algemene ziekenhuizen en categorale instellingen in Nederland. Zij behartigt de belangen van haar leden op zorginhoudelijk, economisch en sociaal vlak. Het lidmaatschap van de NVZ staat open voor alle Nederlandse ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra. De kerntaak van de NVZ is belangenbehartiging. Daarnaast worden de leden ondersteund door middel van kennisontwikkeling.

Na een zorgvuldig selectieproces heeft de NVZ VX Company als IT partner gekozen. De NVZ was toe aan een nieuwe partner op het gebied van IT beheerdiensten. Elise de Jong, hoofd Bestuurs- en Directiezaken van de NVZ, geeft aan: “wij zochten vooral een partner waarmee het prettig samenwerken is. Een partner die we kunnen vertrouwen en aan wie we met een gerust hart ons IT beheer kunnen overlaten”.

Cloud Workspace

Naast de inrichting en vervanging van alle werkplekken koos de NVZ voor de Cloud Workspace oplossing van VX Company. De NVZ had Office 365 in huis maar maakte daar niet optimaal gebruik van. Binnen de Cloud Workspace hebben de NVZ medewerkers via een overzichtelijk dashboard direct toegang tot bedrijfsinformatie en kunnen daarbij gezamenlijk werken aan documenten. Ook kan via het dashboard eenvoudig en snel gecommuniceerd worden met medewerkers en relaties. Daarbij zijn applicaties direct op te starten. Een internetbrowser is voldoende en daarmee kan kantooronafhankelijk gewerkt worden. Mobiel werken was gezien de hoeveelheid ambulante medewerkers die de NVZ vanuit haar business model aan boord heeft, per definitie een eis. Inmiddels maken alle medewerkers naar volle tevredenheid gebruik van de nieuwe werkomgeving.

De uitvoering

VX Company bouwde een nieuw hybride bedrijfsnetwerk op, richtte de Office365 omgeving van NVZ opnieuw in en installeerde de nieuwe werkplekken. Medewerkers werden niet alleen getraind in het werken met Office365 maar ook in het gebruik van de NVZ specifiek ingerichte Cloud Workspace. Dagelijks wordt ondersteuning gegeven vanuit de VX Company Servicedesk en periodiek worden op locatie trainingen gegeven die gericht zijn op het werken met de producten vanuit Office365.