Zakelijke adviseurs
van KPN

Rotterdam

Trends ICT B.V.

Excellence Partner

(21 reviews)

Klanttevredenheid

(21 reviews)

Overige scores

Deskundigheid accountmanager

Levering conform afspraak

Op de hoogte gehouden gedurende levering

Deskundigheid monteur

Snelheid oplevering

Heldere en duidelijke factuur

Over Trends ICT B.V.

Trends ICT Groep is specialist in de informatie- en communicatietechnologie. Al dertig jaar lang staan we in de frontlinies van de ontwikkelingen in dit steeds complexere vakgebied. We beschikken over een eigen afdeling voor research en development. We hebben eigen innovatieve, in de praktijk beproefde oplossingen. En we onderhouden nauwe relaties met de belangrijkste leveranciers in de markt. Daardoor zien we als eerste de kansen van nieuwe technologie en beschikken we over een breed en diep productassortiment. Dankzij al deze kennis, ervaring en middelen kunnen we garant staan voor een end-to-end dienstverlening, inclusief realistische adviezen die naadloos aansluiten op úw specifieke business-eisen. Eisen die we doorgronden door ons in te leven, door te vragen en met mee te denken. Zo doen we wat we beloven. Trends, makes IT easy.  

Producten & diensten

  • KPN ÉÉN
  • KPN ÉÉN installatie
  • KPN ÉÉN facturatie
  • KPN ÉÉN service
  • Vast
  • Mobiel
  • Cloud
  • Glasvezel
  • IT-Oplossingen
  • M2M

Trends ICT Groep; de Quick Starter met het KPN merk

Locatie

Hoofdweg 20
3067 GH Rotterdam

Hoofdweg 20
3067 GH Rotterdam
0102812202

De Bouw 143
3991 SZ Houten
0302520777

Openingstijden

Maandag
08:30
17:00
Dinsdag
08:30
17:00
Woensdag
08:30
17:00
Donderdag
08:30
17:00
Vrijdag
08:30
17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Testimonials

Zadel- en Tuigmakerij van Rijs

Van Rijs maakte gebruik van een stabiele HiPath en had in eerste instantie wat twijfels over de stabiliteit van een cloud oplossing. Het is een al zeer lang bestaand familie bedrijf en hebben naast de zadel en tuig makerij, ook een winkel, een kantoor afdeling en specialisten die op pad zijn en op locatie werkzaamheden uitvoeren en waarmee veel contact is vanuit de vaste locatie van van Rijs. Daarbij zijn er ook twee woonhuizen die aan de telefonie gekoppeld moeten zijn waarvan er één meedraait in de telefoon aanname voor het bedrijf.

De wens was een stabiele oplossing, die het goede van de huidige omgeving zou behouden (groepen, doorschakelingen, DECT etc.) en daaraan zou toevoegen dat er beter zicht kwam op de beschikbaarheid van collega’s, ook met name van die collega’s die op locatie van klanten aan het werk zijn.

Om dit te kunnen invullen is een oplossing gerealiseerd op basis van KPN EEN. Voor de kantoor omgeving, de winkel en de zadel & tuigmakerij zijn vaste toestellen geleverd in combinatie met een DECT omgeving. Voor één woonhuis is een vast toestel en een DECT toestel geleverd en voor het andere woonhuis is een losse DECT omgeving geleverd die via een eigen internet verbinding is aangesloten. Voor de specialisten die veelal op pad zijn en Kees van Rijs is alleen een mobiele aansluiting gerealiseerd waarmee ze integraal onderdeel uitmaken van de telefonie omgeving van van Rijs inclusief inzicht in beschikbaarheid.
Het inzicht krijgen in beschikbaarheid wordt op twee wijzen geboden:
1. Via led lampjes op vaste toestellen
2. Via de Outlook integratie, waarmee dit op het pc scherm wordt getoond

De aangeboden oplossing biedt van Rijs ook duidelijkheid in maandelijkse kosten aangezien de dienst inclusief gesprekskosten voor een vast bedrag per maand wordt afgenomen. Hierbij viel ook een forse maandelijkse besparing te realiseren ten opzicht van de maandelijkse kosten die van Rijs had voor vaste en mobiele telefonie (ruim €200,00 per maand) Waarmee de nieuwe oplossing zich binnen de looptijd van het contract terug verdiend.

Configuratie:
KPN EEN basis
13 KPN EEN kantoor profielen
4 KPN EEN Onderweg profielen
1x fax to mail
DECT omgeving voor bedrijfspand i.c.m. 1 woonhuis
DECT omgeving voor 2de woonhuis die is gekoppeld via een eigen internet verbinding
KPN SDSL verbinding voor spraakkanalen en beschikbaarheid informatie op de toestellen