Zakelijke adviseurs
van KPN

Etten-Leur

IP VISIE BV

Excellence Partner

(te weinig reviews)

Over IP VISIE BV

Specialist op het gebied van verbindingen
Connectiviteit is een breed begrip, en omhelst vele facetten. IP Visie is als geen ander thuis in de wereld van verbindingen. Hierbij moet u niet alleen denken aan glasvezelverbindingen, maar ook aan ruimte in datacenters, gesloten VPN netwerken, dark fibers, geografisch redundante verbindingenhosted telefoniesystemen en zorgen wij voor een veilige verbinding voor uw internet door middel van een managed firewall. Wij kunnen voor u fungeren als een single point of contact als het gaat om dienstverlening op het gebied van connectiviteit en beveiliging.

It's the connection that matters
"Wij begrijpen als geen ander dat het niet uitsluitend gaat om fysieke verbindingen, maar ook de connectie met elkaar. Deze connectie is zeker zo belangrijk en dat maakt ons uniek. Zakendoen is en blijft immers mensenwerk. Daarom spreken wij mensentaal en geen digitaal."

Producten & diensten

  • KPN ÉÉN
  • KPN ÉÉN installatie
  • KPN ÉÉN facturatie
  • KPN ÉÉN service
  • Vast
  • Mobiel
  • Cloud
  • Glasvezel
  • IT-Oplossingen

Locatie

Penningweg 12
4879 AG Etten-Leur

Openingstijden

Maandag
08:30
17:00
Dinsdag
08:30
17:00
Woensdag
08:30
17:00
Donderdag
08:30
17:00
Vrijdag
08:30
17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Testimonials

Pieter Klijs - "Omdat IP Visie de wegen binnen KPN goed kent, komen zaken sneller voor elkaar"

ROC West-Brabant is een van de onderwijsorganisaties die voor glasvezel heeft gekozen om haar zestig vestigingen met elkaar te verbinden in een netwerk. ROC West-Brabant gebruikt Ethernet VPN - via de glasvezelinfrastructuur van KPN - voor alle data- en spraakcommunicatie, maar ook voor bijvoorbeeld videoconferencing. Alle processen verlopen via dezelfde verbinding. Vanaf 2007 heeft ROC West-Brabant de gehele automatisering en het beheer daarvan geoutsourced aan IT-Workz. Wij beheren en begeleiden alle administratieve en educatieve systemen van ROC West-Brabant. Om een stabiel platform te creëren, hebben we gekozen voor de infrastructuur van KPN. IP Visie hebben we later ingeschakeld. Omdat IP Visie de wegen binnen KPN goed kent, komen zaken sneller voor elkaar; IP Visie ontzorgt ons. Bovendien blinkt IP Visie uit in meedenken, waardoor het plezierig is om samen op te trekken en onze expertises te bundelen. Niet alleen voor het onderwijs, maar voor alle organisaties die hetzelfde type verbindingen veilig willen aansluiten op één infrastructuur.

Peter Hoogland - "De overstap naar glasvezel was net zo simpel: kwestie van een afspraak maken met IP Visie, bestellen, installeren, testen en overstappen"

Vorig jaar hebben we onze IT geoutsourced. Een goede keuze! We kunnen ons door deze stap volledig concentreren op de ontwikkeling van software. Kenmerkend voor onze softwareoplossingen is dat ze processen verbeteren. Bovendien worden ze altijd gebruikt door mensen op de werkvloer. Het ontwikkelen van onze oplossingen doen we – in tegenstelling tot veel andere aanbieders- in Nederland. We kunnen zo controle houden op het proces en daardoor de kwaliteit bieden die we willen. Juist omdat we gaan voor kwaliteit, was het outsourcen van onze IT noodzakelijk. Schutte Informatisering is daarin onze partner en adviseerde om over te stappen op glasvezel van KPN en daarvoor IP Visie in te schakelen. Als je partners inschakelt, is het ook slim om hun advies op te volgen. Simpel. Dat hebben we gedaan. De overstap naar glasvezel was net zo simpel: kwestie van een afspraak maken met IP Visie, bestellen, installeren, testen en overstappen.

René Keemink - "Rapportcijfer 8"

Door gebruik te maken van glasvezel, is onze bandbreedte op internet sterk toegenomen. Belangrijk, want wij hebben snelle stabiele verbindingen nodig voor het op afstand realtime programmeren en onderhouden van hard- en software voor klanten in binnen- en buitenland. Zeker nu het aantal sites waarop wij inloggen, toeneemt door de belangstelling voor ons ERP-systeem Tradium.

Vanuit de behoefte aan meer bandbreedte, wilden we de gewone ADSL- en SDSL- aansluitingen vervangen. Glasvezel was een optie. Ons bedrijvenpark Nieuw-Vennep Zuid is namelijk een van de tweehonderd bedrijventerreinen in Nederland waar de infrastructuur voor glasvezel al is aangelegd. Het beheermanagement van ons bedrijvenpark deed al zaken met IP Visie. Toch vergeleken we het aanbod van IP Visie eerst met andere aanbieders. Qua prijs maakte dat weinig verschil. Het is vooral de snelheid waarmee IP Visie deskundig reageerde op onze vragen, die ons over de streep trok om ook voor hen kiezen. Op een schaal van één tot tien van dienstverlening scoort IP Visie zeker een acht. De oplevering van de aansluiting door KPN verliep snel. Meestal staat daar zestien tot twintig weken voor, bij ons was het binnen drie weken geregeld.