Zakelijke adviseurs
van KPN

Amstelveen

Fivespark

Excellence Partner

(17 reviews)

Klanttevredenheid

(17 reviews)

Overige scores

Deskundigheid accountmanager

Levering conform afspraak

Op de hoogte gehouden gedurende levering

Deskundigheid monteur

Snelheid oplevering

Heldere en duidelijke factuur

Over Fivespark

Fivespark adviseert en ondersteunt bedrijven en overheden op het gebied van strategische ICT-oplossingen. Onze missie is om de ‘creatieve en technische partij’ voor de ICT-uitdagingen van onze klanten te zijn. Wij doen dit met een team van ruim 70 enthousiaste proactieve medewerkers, waaronder ervaren specialisten. In samenwerking met de klant zoeken we naar effectieve en haalbare oplossingen die passen bij het DNA van de klant en dragen zorg voor de implementatie hiervan. We blijven de kwaliteit en het succes doorlopend monitoren. Onze oplossingen resulteren in de verhoging van klantbinding en effectiviteit van hun bedrijfsprocessen. De ICT-markt is continue in ontwikkeling. Eén ding blijft echter onveranderd: BTC staat voor flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid.

Fivespark heeft vestigingen in Amstelveen (hoofdkantoor) en Den Haag. 

Producten & diensten

  • KPN ÉÉN
  • KPN ÉÉN installatie
  • KPN ÉÉN facturatie
  • KPN ÉÉN service
  • Vast
  • Mobiel
  • Cloud
  • Glasvezel
  • IT-Oplossingen
  • M2M

Over Fivespark

Locatie

Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

Gondel 1 1
1186MJ Amstelveen
0884110033

Openingstijden

Maandag
08:00
18:00
Dinsdag
08:00
18:00
Woensdag
08:00
18:00
Donderdag
08:00
18:00
Vrijdag
08:00
18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Testimonials

M. Wigman, Spliethoff

“We zijn ooit gestart met het afnemen van mobiele hardware bij BTC. De rol van organisatie is door de tijd heen verschoven naar een meer adviserende rol, doordat er steeds meer bij komt kijken. Het is juist die rol die ons enorm aanspreekt. Zo heeft BTC ons geadviseerd en begeleid bij de overstap naar vast-mobielintegratie. Door het gebruik van slimme diensten, zoals Telecom Expense Management (TEM) en de klantspecifieke webshop, wordt mijn werk veel eenvoudiger gemaakt. Er is zo veel tijd over voor andere zaken.”

R. van de Wal, Van de Wal Installatietechniek

“Het voordeel van BTC als reseller is de ontzorging. Ik hoef op technisch vlak niet na te denken. Door alle telefonie zaken aan hen uit te besteden, halen wij winst door ons volledig te concentreren op onze core business. De facturen zijn overzichtelijk en de prijs/kwaliteit verhouding is goed.
BTC is een fris , jong en vooruitstrevend bedrijf. Door het vertrouwen en de vakkundige kennis kijken we graag uit de samenwerking de komende 10 jaar. Door hun betrokkenheid weet ik wie mijn contactpersoon binnen de organisatie is, maar zie het als een goede scheidsrechter. Als die je niet opvalt, heeft hij goed gepresteerd.”