Zakelijke adviseurs
van KPN

Luxwoude

Clear Mind IT Consultancy B.V.

Excellence Partner

(14 reviews)

Klanttevredenheid

(14 reviews)

Overige scores

Deskundigheid accountmanager

Levering conform afspraak

Op de hoogte gehouden gedurende levering

Deskundigheid monteur

Snelheid oplevering

Heldere en duidelijke factuur

Over Clear Mind IT Consultancy B.V.

Over Clear Mind IT Consultancy
Het onafhankelijke ICT-advies van Clear Mind IT Consultancy resulteert in aantoonbare meerwaarde voor organisaties. De focus? Die ligt altijd op de optimale beleving van de eindgebruiker, die zij ondersteunen met hun betrokken aanpak en gerichte trainingen. Voor iedere sector hebben zij specialisten in huis, die de innovatie van ICT voor klanten regisseren. Zo garanderen zij de perfecte implementatie, optimale beleving én de meest efficiënte werking van onze uitmuntende ICT-oplossingen. Dat noemen ze experience excellence.

Oplossingen
Clear Mind IT Consultancy heeft flexibiliteit hoog in het vaandel. Dat is essentieel om klanten optimaal van dienst te zijn en daarmee doelen ze niet alleen op de flexibiliteit van hun mensen en dienstverlening, maar ook op de schaalbaarheid van de oplossingen die ze leveren. Het samenspel tussen deze twee kwaliteiten maakt dat de dynamiek en bewegingskracht ontstaat om optimaal te presteren.
Overal werkenFlexibel werkenProductief werkenVeilig werkenBeheer

Branches
Clear Mind IT Consultancy kent uw branche en heeft jarenlange ervaring met het geven van onafhankelijk ICT-advies aan organisaties uit de overheidssector, zorgsector, onderwijssector, maakindustrie en dienstverlening. Omdat ze niet alleen bezig zijn met de toekomst van ICT, maar ook met die van uw organisatie, realiseren ze samen oplossingen die meerwaarde bieden voor vandaag én morgen. Daarbij staat de beleving van de eindgebruiker altijd voorop en daarom zijn zij constant bezig met het optimaliseren van de gebruikerservaring.

123zakelijkinternet.nl
Onze focus ligt op de optimale beleving van de eindgebruiker. Zo hebben wij onze processen voor 123zakelijkinternet.nl volledig geautomatiseerd om zo een optimale beleving én de meest efficiënte werking van jouw internetverbinding te realiseren. Dat noemen wij experience excellence
Ben je op zoek naar het snelste internet, een verbeterde up- en downloadtijd en altijd een stabiele internetverbinding? Doe dan direct de postcodecheck en ontdek hoe snel je kunt overstappen! Lees meer op onze website.

Contact
Bent u benieuwd wat Clear Mind IT Consultancy voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via 085 – 485 93 83, stuur een e-mail naar info@clearmind.nu of bezoek www.clearmind.nu.

Introductievideo

Producten & diensten

  • KPN ÉÉN
  • KPN ÉÉN installatie
  • KPN ÉÉN facturatie
  • KPN ÉÉN service
  • Vast
  • Mobiel
  • Cloud
  • Glasvezel
  • IT-Oplossingen
  • M2M

Locatie

Hegedyk 58
8405 GV Luxwoude

Openingstijden

Maandag
09:00
17:00
Dinsdag
09:00
17:00
Woensdag
09:00
17:00
Donderdag
09:00
17:00
Vrijdag
09:00
17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Testimonials

Onderwijsorganisatie RENN4 heeft dankzij Hosted VoiP een flexibele telefonie oplossing

RENN4, het Regionaal Expertisecentrum Noord Nederland, is een gecertificeerde onderwijsorganisatie die voor leerlingen met specifieke behoeftes gespecialiseerd onderwijs bieden. Op meer dan 30 locaties in Groningen, Friesland en Drenthe verzorgen zij speciaal basis- en voortgezet onderwijs aan ruim 2.400 leerlingen. Robert Graalman is verantwoordelijk voor de ICT en zocht een ICT-partner die de verouderde telefonie oplossing kon omzetten naar Hosted VoIP. “Onze wens was een kennispartner uit de buurt en we kwamen al snel bij Clear Mind IT Consultancy uit. Zij migreerden onze fysieke telefooncentrale naar de Cloud en dat ontzorgt”, vertelt Robert. In deze case vertelt hij meer over de uitdagingen en oplossingen tijdens dit telefonieproject.

https://clearmind.nu/cases/onderwijsorganisatie-renn4-heeft-dankzij-hosted-voip-een-flexibele-telefonie-oplossing/

Bevolkingsonderzoek Midden-West: mobiel werken met Modern Workplace van KPN

Jaarlijks worden meer dan 4,3 miljoen vrouwen en mannen uitgenodigd voor de bevolkingsonderzoeken naar borst-, baarmoederhals- en darmkanker. De onderzoeken worden aangeboden door de overheid en de uitvoering ligt bij vijf regionale screeningsorganisaties. Bevolkingsonderzoek Midden-West is er daar één van. Om vanaf iedere plek in de regio goed te kunnen werken -of het nu op één van de vaste onderzoeklocaties in Amsterdam is óf in één van de veertien mobiele units- werkt de organisatie voor de mobiele verbindingen samen met Clear Mind IT Consultancy. Wij spraken contract- en leveranciersmanager Henk Schoen over de samenwerking.

https://clearmind.nu/cases/bevolkingsonderzoek-midden-west-mobiel-werken-met-modern-workplace-van-kpn/

Bouwgroep Noord: “Dankzij Clear Mind zijn wij altijd bereikbaar”

Als totaalontzorger is Bouwgroep Noord (BGN) gespecialiseerd in (industriële) utiliteitsbouw, woningbouw en bouw- en projectmanagement in Midden- en Noord-Nederland. Omdat BGN het belangrijk vindt dat hun medewerkers altijd bereikbaar zijn, óók onderweg, hebben zij de mobiele telefonie uitbesteed aan Clear Mind IT Consultancy. In dit interview vertelt managementassistent Petra Anna Storm alles over de samenwerking.

https://clearmind.nu/cases/bouwgroep-noord-dankzij-clear-mind-zijn-wij-altijd-bereikbaar/

Rentex: mobieler werken dankzij Cloud Telefonie van Clear Mind IT Consultancy

Met zo’n 480.000 kg textielwasgoed en een productielocatie van 17.000 m2 is Rentex één van de grootste zelfstandige wasserijen in Nederland. Als specialist in de gezondheidszorg, is Rentex dagelijks bezig met het reinigen van textiel en (dienst)kleding voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Om hun klanten optimaal te adviseren en ontzorgen, is het belangrijk dat de klantenservicemedewerkers klantgericht en efficiënt kunnen werken. Daarom besloot financieel directeur Siep Slagman de verouderde telefonie-omgeving te optimaliseren en over te stappen op Cloud Telefonie. Hiervoor schakelde hij Clear Mind IT Consultancy in als partner.

https://clearmind.nu/cases/rentex-mobieler-werken-dankzij-cloud-telefonie-van-clear-mind-it-consultancy/